Thuhet se këngëtarja e njohur, Tuna është shtatzënë për herë të dytë. Shkak për këto aludime është një video e këngëtares teksa shihet duke performuar dhe barku i saj nuk është si zakonisht.

Kaq ka mjaftuar  për të ndezur rrjetin.

Megjithëse,  ajo ende nuk e ka konfirmuar lajmin të githë shpresojnë që Tian të bëhet me një motër ose vëlla së shpejti.