Nisma “Thurje” ka dorëzuar në KQZ listën e kandidatëve për deputetë me të cilët do të garopjë në zgjedhjet e 25 prillit.

Nuk ka surpriza, Rudina Hajdari do të jetë e para në listë në qarkun e Elbasanit, e ndërsa lista për Tiranën do të kryesohet nga Panajot Sako, dhe në vend të dytë kryetar Endri Shabani.

Ky i fundit do të kryesojë listën për qarkun e Shkodrës dhe Durrësit.

Ndërsa qarku i Lezhës i është besuar Rigerta Lokut.