Nga braktisja e fëmijës në Itali te të qenit trans, çudirat që ka dëgjuar për veten Zhaklin Lekatari

Nga braktisja e fëmijës në Itali te të qenit trans,

Zhaklin Lekatari, gazetare dhe aktiviste, themeluese e blogut “Tabu.al” ishte e ftuar në  emisionin "Why Not" këtë të shtunë.

Përballë moderatores Roza Lati ajo rrëfeu disa nga gënjeshtrat më të çuditshme që ka dëgjuar për veten e saj.

"Kam dëgjuar shumë gënjeshtra për veten time, që kam qenë e martuar, që jam divorcuar, që kam braktisur fëmijën në Itali. Kjo ka qenë gënjeshtra më absurde që kam dëgjuar për veten time. Që jam gay, që jam trans."

zhaklin lekatari why not

EMISIONET