Luizi i kthehet Kiarës: Në një lidhje ka dashuri, përkujdesje dhe vëmendje. Cilën më dhe ti?

Luizi i kthehet Kiarës: Në një lidhje ka dashuri,

Pasi i tha disa herë, “Ik o Luiz se të dhemb koka”, Luizi i kërkoi Kiarës që të mos e kthejë këtë situatë në tallje.

Kiara u shpreh se ai po e bën shumë tragjike dhimbjen e kokës, pasi nëse nuk do e përballonte dot, ashtu siç ai thotë, nuk do hipte mbi topin e “Vodafone”.

Luizi i tha Kiarës se edhe dje ishte keq dhe se ka ikur koha kur ai prishte lojërat e shtëpisë. Kjo e fundit i tha Luizit se ai i ka prishur të gjitha lojërat e shtëpisë, koment të cilin, Luizi e cilësoi si gabim.

Kiara i tha Luizit se nuk po duron dot më, kur Luizi kërkon vëmendjen e saj me “presion”, duke ditur tipin e saj, që nuk është njeri shumë i afrueshëm dhe nuk të përqafon gjithë kohën.

Ajo shtoi se dashurinë e shpreh në mënyra të tjera dhe jo me puthje e përqafime. Luizi i tha Kiarës se në një lidhje, ka dashuri, përkujdesje dhe vëmendje dhe e pyeti atë se cilën nga të treja, i dha kur ishte sëmurë.

Kiara tha se ajo ishte në një bluzë me Dean dhe nuk kishte si të përkujdesej për të. Luizi nga ana tjetër, u shpreh se ai për të del nga shtëpia, e jo më të heqë bluzën.

EMISIONET