Kim Kardashian mund të vuajë nga koksidinia, çfarë është kjo sëmundje?

Kim Kardashian mund të vuajë nga koksidinia, çfarë

Biznesmenia e njohur, Kim Kardashian, tha në episodin e 16 nëntorit se ajo ishte e shqetësuar se kishte koksidini, e njohur si dhimbje në bisht, duke i thënë mamasë Kris Jenner  se po përjetonte një ndjesi dhimbjeje teksa ishte ulur.

"Më dhemb shpina, por nuk e di nëse po dukem qesharake", tha ajo.

Kris fillimisht mendoi se Kim mund të kishte probleme ne shpinën.

"Ti e di se skolioza ndodh në familjen tonë", vuri në dukje matriarku, megjithëse Kim e hodhi poshtë idenë.

Në vend të kësaj, Kim, e cila theu shpatullën e saj në fillim të këtij viti, tha se ajo mendon se ka koksidini.

"Dhimbje në ose rreth strukturës kockore në fund të shtyllës kurrizore", lexoi ajo nga telefoni i saj.

Ndërsa Kris tha: "Kjo do të ishte e vetmja gjë në të gjithë universin që mund të të ngadalësonte."

Koksidinia është emri për dhimbjet e vazhdueshme në bisht (koksik). Dhimbja mund të variojë nga ndjeshmëria kur jeni ulur ose duke u mbështetur, tek dhimbja e dhimbshme e cila mund të jetë dobësuese për disa njerëz që vuajnë prej saj.

Sëmundja zakonisht trajtohet me medikamente në shtëpi dhe pako akulli, megjithëse disa raste të rralla kërkojnë injeksione mpirje ose kirurgji.

EMISIONET