"I solla vëllain nga Amerika, nuk e përmendi askund", Jasmin Kadriu flet publikisht për mosmirënjohjen e Andit

Jasmin Kadriu, vendosi që intervistën e saj të parë ta jap përballë moderatores Ester Bylyku, në emisionin "Glamour Zone", ku ndër të tjera u përqëndrua dhe në marrëdhënien e saj me Andin.

E pyetur nga Ester, se cili është sekreti më i madh i saj dhe Andit, Jasmina u shpreh:

"Vëllain nga Amerika ia solla unë. Ia bëra unë surprizë dhe ai nuk e përmendi askund."

Jasmin gjithashtu theksoi se për momentin nuk është në një lidhje me Andin, pasi ai e la përpara të gjithë publikut shqiptar.                                                              

EMISIONET