“Blogeret po bëhen prezantuese, prezantueset blogere”, Julka flet për prezantueset e reja në ekran

“Blogeret po bëhen prezantuese, prezantueset blogere”, Julka

Moderatorja Julka Gramo e ftuar në "Why Not"ndau këndvështrimin  e saj mbi ekranin dhe emisionet e sotme televizive, prezantuesit e epokës sonë.

Ajo vlerëson hapësirën që sot u jepet personazheve të reja por nga ana tjetër nënvizon se duhet një filtër.

E nëse kjo është e pamundur thotë se barra i mbetet publikut.

Ajo foli dhe për fenomenin e fundit ku blogeret i shohim prezantuese ndërsa prezantueset blogere.

why not julka

EMISIONET