A duhet t’i lani flokët me shampon dy herë?

A duhet t’i lani flokët me shampon dy herë?

Për të mbajtur flokët të pastër, shumica e njerëzve thjesht i lajnë flokët një herë me shampon dhe balsam.

Por a mund të çojë “larja e dyfishtë me shampo” në rezultate më të mira dhe flokë më të shëndetshëm?

“Kjo në thelb heq grumbullimin dhe mbetjet nga flokët tuaj në larjen e parë, ndërsa larja e dytë bën një pastrim më të thellë në lëkurën e kokës”, tha krijuesi Mo Styles për health.com.

Përveç pastrimit të rregullt të flokëve me shampo, ka gjëra të tjera që njerëzit mund të bëjnë për të ndihmuar në zhvillimin e flokëve të shëndetshme.

Jini të butë me flokët, kufizoni përdorimin e nxehtësisë, mos përdorni tharësen si dhe krihni flokët.

EMISIONET