Mesha në B minor në 1749/ Kopja personale e Johann Sebastian Bach e shkruar me dorë

Mesha në B minor në 1749/ Kopja personale e Johann Sebastian Bach e

Kopja personale e Johann Sebastian Bach e shkruar me dorë, e Meshës së tij në B minor, e mbajtur nga Biblioteka Shtetërore e Berlinit dhe e shtuar në Regjistrin e Kujtesës Botërore të UNESCO-s.

Mesha në B minor (përfunduar në 1749) konsiderohet gjerësisht si një nga arritjet supreme të muzikës klasike.

Mesha në B minor në 1749/ Kopja personale e Johann Sebastian Bach e

EMISIONET