Kontakt

Kontakt

Televizioni Ora News vlerësohet si ekrani lider në tregun e medias informative me një eksperiencë dhe kontribut të vyer në shërbim të shqiptarëve.

Ora News është pjesë e rëndësishme e investimeve në fushën mediatike të “Yldon Media Group” e themeluar nga z.Ylli Ndroqi

Informacioni i shpejtë, me standarde dhe integritet profesional transmetohet në valët e televizionit dhe publikohet në faqen zyrtarewww.oranews.tv, që është kthyer në pikë referimi për lajmin e besueshëm dhe të saktë. Pamjet nga ngjarjet më të rëndësishme dhe intervista ekskluzive, reportazhe me histori njerëzore dhe hulumtime profesionale përcillen të përditësuara në ekranin e Ora News si dhe në website.

Përveç livestream, live Youtube dhe në Facebook, publiku mund ta ndjekë Ora News edhe përmes aplikacionit RTV Ora News.

Të dhenat fiskale
Channel One Sh.P.K,
Rr."Aleksander Moisiu" Nr 76, Tirana, Albania
Administrator: Anxhela Babaliu
NIPT: K12412002L
Registered at Tirana/ Albania
Email: [email protected]
Phone+355 42 34 7577

Adresa
Rruga “Aleksander Moisiu”
Ish Kinostudio Nr 76,
Tirana, Albania

Recepsioni
E-mail: [email protected]
Tel: +355 4 2 34 7577

Marketing
E-mail: [email protected]
Mobile: +355 69 4000 585

Burimet njerezore
E-mail: [email protected] Mobile: 069 600 70 23

Webmaster
E-mail: [email protected]

Redaksia online
E-mail: [email protected]

Redaksia e TV Ora News
E-mail: [email protected]
Mobile: 06940 31600

Raportime apo ankesa
E-mail: [email protected]
Mobile: 069 600 70 23


Faqet tona zyrtare

RTV Ora

Youtubehttps://www.youtube.com/user/rtvoranews

Facebook https://www.facebook.com/RTVOra

Instagram https://www.instagram.com/rtvora/


TV Ora News

Youtube www.youtube.com/user/rtvoranews1

Facebook www.facebook.com/Ora.News.RTV

Twitter https://twitter.com/OraNewsRTV

Instagramhttps://www.instagram.com/oranewstv/


Drejtuesit e departamenteve

Drejtore e Përgjithshme e Yldon Media Group
Mariam Ndroqi
E-mail: [email protected]


Drejtor Informacioni i RTV Ora
Brahim Shima
E-mail: [email protected]

 

Drejtor Informacioni Ora News
Trashëgim Sokolaj
E-mail: [email protected]


Drejtore e Redaksisë online
Suela Gera (Alliu)
E-mail: [email protected]

Drejtore e Marketingut
Sajmira Shapku
E-mail: [email protected]


Koordinatore Reklamash
Ermira Osmani (Jaupaj)
Email: [email protected]

Drejtor Radio Ora News
Erion Korini
Email: [email protected]

Burimet Njerzore
Ermegi Kalaja
Email: [email protected]

Drejtor Departamentit Juridik
Blerina Hoxha
Email: [email protected]

Drejtor Programacioni
Elvis Hoxhallari
Email: [email protected]

Drejtor Teknik & Prodhiumi
Ilir Heta
Email: [email protected]

Drejtor IT
Edlir Rrapaj
Email: [email protected]

Koordinatore Imazhi
Andela Shehu
E-mail: [email protected]

Nese doni te kontaktoni me redaksite e emisioneve

"Drejt" nga Luan Rama
E-mail: [email protected]

"Ora e Betit" nga Beti Njuma
E-mail: [email protected]

"JetomeOren" nga Ana Kallaku
Email: [email protected]

"Ekopolitike" nga Fatos Çoçoli
E-mail: [email protected]

"Ju flet Moska" nga Kastriot Myftaraj
E-mail: [email protected]

"Para e pasuri" nga Fatos Çoçoli
E-mail: [email protected]

"Glamour Zone" - Nga Ester Bylyku
E-mail: [email protected]

"Why?not" nga Roza Lati
E-mail: [email protected]

"Expuls" nga Ronaldo Sharka
E-mail: [email protected]

"Ditë e re" nga Arjon Muça dhe Arjola Shehu
E-mail: [email protected]

"Ora Sport"  nga Altin Sulçe e Dorisa Keçani
E-mail: [email protected]  

"Rrënjët Tona" nga Fredi Balaj
E-mail: [email protected]

Read our Privacy Policy

Read our Cookies Policy

EMISIONET