PIKIATA NUK NDALET/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

PIKIATA NUK NDALET/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa

Sot, më 21 Nëntor 2023, dollari amerikan blihet me 94.5 lekë dhe shitet me 95.4 lekë.

Euro blihet me 103.5 lekë dhe shitet 104.1 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 106.2 lekë, ndërsa në shitje me 107.2 lekë.

Paundi britanik blihet me 117.8 lekë dhe shitet me 119.4 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.7 lekë, ndërsa në shitje me 71.3 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

PIKIATA NUK NDALET/ Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa

EMISIONET