Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe

Sot, më 28 mars 2024, dollari amerikan blihet me 95.1 lekë dhe shitet me 96.7 lekë.

Euro blihet me 103.2 lekë dhe shitet 104.8 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 104.8 lekë, ndërsa në shitje me 106.4 lekë.

Paundi britanik blihet me 119.8 lekë dhe shitet me 120.4 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69.8 lekë, ndërsa në shitje me 71.4 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe

EMISIONET