BOOM: Policia i bllokon makinën qytetarit, ia rikthen me xhama të zinj e pa kilometrazh

BOOM: Policia i bllokon makinën qytetarit, ia rikthen me xhama të zinj

Gjatë një aksioni policor të ndodhur në Shkodër policia ka ndaluar shtetasin me iniciale J. N  dhe më pas ka bërë sekuestrimin e mjetit të tij tip Audi. 

Në datën 22.12.2020 prokuroria ka  vendosur që mjeti t’i kthehet  familjarëve.

"Vëllai im po vuan dënimin në burg. Unë shkova të marr makinën e tij e cila ishte sekuestruar. Makinën ma dhëne në mes të rrugës një punonjës policie në Tiranë. Makina nuk ka qëndruar e bllokuar, por është përdorur. E kanë gërvishtur, i kanë shkëputur kilometrazhin dhe e kanë bërë me xhama të zinj. Ma dorëzuan makinën copë-copë."

Pra në kushte normale mjeti i bllokuar duhet të qëndroje në ruajtje në ambientet e parkut të automjeteve të Ministrisë se Punëve të Brendshme.

Jo vetëm që e kanë përdorur mjetin e bllokuar, por i kanë vendosur edhe  xhama të zinj.  

Makina është dorëzuar në prezencën e një OPGJ nga Shkodra.

Qytetari telefonon OPGJ Shkodër i cili ka qenë prezent në momentin e dorëzimit mjetit.

Oficeri: Nuk di çfarë të them tjetër unë vetëm isha i pranishëm për xhamat e zinj duhet të flasësh me personin që  ta dorëzoi. Ke te drejtë.

Qytetari: Po ma konsumuar ma ka bërë zhele komplet. Kam frikë ta përdor nëse nuk i ndërroj targat se nuk dihet si është përdorur. Kjo ka qenë gjithë ato muaj dhe ma kanë sjellë me xhama të fryra.

EMISIONET