Punësohu

Punësohu

 

20/05/2022 Mundësi punësimi

RTV Ora dhe Ora News kërkon të punësojë
-Operator Terreni
-Operator STUDIO
- Teknik playbox
- Teknik Audio
- Titrues
Kush është i interesuar të dërgojë CV dhe një letër motivimi në
E-mail: [email protected]

Mobile: 069 600 70 23

20/ 04/ 2022 Kërkohen gazetarë për redaksinë online oranews.tv

-         Të ketë gjykim të fortë për lajmin. Të ketë aftësi për përgatitjen e lajmeve të sakta, apo artikujve korrektë që do të publikohen online dhe në rrjetet sociale.

-         Preferohen të kenë eksperiencë në mediat online ose media e shkruar apo televizive

-         Të dinë mirë të shkruajnë gjuhën shqipe

-         Të dinë mirë anglisht. Një gjuhë e dytë e preferueshme
   
-        Të interesuarit të dërgojnë CV dhe një letër motivimi
në: [email protected]

 

Ose të kontaktojnë në Mobile 0694401130

30/08/2021 KERKOHEN MONTAZHIERE

RTV Ora kërkon të punësojë montazhierë
Preferohen të kenë eksperiencë pune
Të interesuarit të dërgojnë CV dhe një letër motivimi
në: [email protected]

Ose të kontaktojnë në Mobile 0694401130

27/08/2021 Konkurs për redaktor të rrjeteve sociale

Redaktori i mediave sociale është përgjegjës për koordinimin, redaktimin dhe menaxhimin e mediave sociale të RTV Ora dhe Ora News  si dhe për angazhimin e audiencave dhe arritjen e audiencave të reja në këto platforma

Redaktori luan rol kryesor në mediat e reja dhe iniciativat digjitale, si dhe identifikon përmbajtjen për promovim të gjerë.

Përgjegjësitë e redaktorit

- Kujdeset për llogaritë e Ora News dhe RTV Ora në Facebook, YouTube dhe Instagram.

-Eksploron mundësi të reja për përdorimin e platformave të tjera, si dhe për arritjen tek audienca të reja.

-Poston përmbajtjen e RTV Ora dhe Ora News në mediat sociale dhe sigurohet që e gjithë përmbajtja të jetë e favorshme për motorin e kërkimeve Google.

-Prodhon përmbajtje të veçantë për mediet sociale.

-Reklamon përmbajtje në mediat sociale, shënjestron audienca, përcjell performancën.

-Planifikon dhe krijon anketa, kuize ose forma të tjera të ndërveprimit me audiencën në mediat sociale.

-Përgjigjet/përcjell mesazhet e dërguara në mediat sociale, moderon diskutimet në postime dhe siguron një mjedis tolerant dhe pa gjuhë të urrejtjes.

-Përdor shkathtësitë gazetareske për të gjetur materiale që mund të shpërndahen dhe që i përmbushin standardet e Ora News e RTV Ora

-Hulumton lajme në internet dhe merr pjesë në zhvillimin e lajmeve.

-E mban redaksinë e Ora News të informuar gjatë gjithë ditës për temat aktuale dhe materialet që ia vlejnë të eksplorohen si dhe harton raporte

-Kryen detyra të tjera që lidhen me të sipërshënuarat.

Kualifimi i duhur

-Preferohet diplomë Bachelor në gazetari, ose fushë të lidhura me të

-Preferohet të ketë përvojë pune në gazetarinë digjitale dhe mediat sociale

-Të dijë të përdorë Photoshop dhe Adobe Premier. Nëse di programe të tjera është positive.

-Të ketë gjykim për lajmin dhe ngjarjen

-Të ketë aftësi për të demostruar lajmin në mënyrën më të mirë të përmbajtjes së saj dhe të shpërndarjes së saj.

-Të ketë aftësi për të caktuar përparësitë dhe të punojë me afate.

-Të dijë mirë gjuhën angleze, një gjuhë e dytë është pozitive.

Ku mund të kontaktoj

Të interesuarit të dërgojnë CV dhe një letër motivimi

E- mail në: 

[email protected]

Ose

[email protected]

Ose te kontaktojnë në Mobile: 069 600 70 23

EMISIONET