VIDEO/ “5 Maji” te varrezat, “Dëshmorët e Atdheut” rikthejnë Enverin

Edhe këtë vit, nostalgjikë të diktatorit Enver Hoxha dhe anëtarë të Partisë Komuniste shqiptare u mbledhën në Varrezat e Dëshmorëve.

Me pankarta dhe me fotot të ish-udhëheqësit që drejtoi me dorë të hekurt vendin për 45 vjet, ata u shfaqën në varreza në ditën kush Shqipëria përkujton të rënët e saj në Luftën Anti-Fashiste Nacional Çlirimtare në këtë 5 maj.

EMISIONET