‘Ti nuk ishe në shtëpi të bëheheshe gati…’ vargje rrënqethëse nga mësues Petriti që i dha fund jetës mbi varrin e bashkëshortes

‘Ti nuk ishe në shtëpi të bëheheshe

Një ngjarje e trishtë ka ndodhur sot në Balsh. Petrit Jaupaj, 63 vjeç, mësues i lëndës së Biokimisë, i ka dhënë fund tragjikisht jetës pasi ka pirë fotoksinë. Dukej se çifti duheshin mjaft me njëri-tjetrin..

Vdekja e gruas pak kohë më parë e ka tronditur thellë shpirtin e mësuesit i cili i dedikonte vazhdimisht vargje dhe thënie asaj.

Në një postim në Facebook, Petrit Jaupaj shkruan: 7 Marsi i parë pa ty Tasha. Nuk ishe në shtëpi të bëheshe gati si më parë. Tani kjo festë nuk do të jetë më si 39 vitet e shkuara kur ne festonim dhe uronim njëri-tjetrin. Po 8-Marsi Tasha. Do jetë hera e parë që vajzat tona nuk do të urojnë… Sa dhimbje na ka shkaktuar ikja jote. Por ti do jesh si flutur në zemrat tona!    

‘Ti nuk ishe në shtëpi të bëheheshe

EMISIONET