Kallollari: Ja sfidat që përballen sot personat me aftësi ndryshe

Jetmir Kallollari, trajnues punësimi për personat me aftësi ndryshe në ARDF i ftuar në Ora News në emisionin “Epiqendër” të moderatores Sonila Musai foli për sfidat që përballet kjo kategori. Në fjalët e tij ai tha:

Jetmir Kallollari: “Sfidat me të cilat sot ndeshen përballen personat me aftësi ndryshe janë të shumta. Personat me aftësi ndryshe kanë nevojë për mundësi si elementi kyç dhe i domosdoshem për të ecur përpara. Ato kanë sfida në arsim në punsim për tu bërë pjesë e shoqërisë në tërësi. Mundësitë duhet ti japin një zgjidhje të përheshme që një person me aftësi ndryshe ka."

EMISIONET