"Dorëhiqu!" PSD protestë kundër marrëveshjes së Ohrit, Kosovë-Serbi

"Dorëhiqu!" PSD protestë kundër marrëveshjes

Partia PSD në Kosovë ka thirrur një protestë kundër marrëveshjes së mbrëmshme mes Kosovës dhe Serbisë. Sipas saj marrëveshja e nënshkruar është në dëm të Kosovës.

"Marrëveshja e mbrëmshme është e dëmshme për Kosovën. Kurti nuk ka mandat për këtë marrëveshje.

Mashtrimi është i madh dhe i rrezikshëm për demokracinë dhe qytetarinë.

Prandaj të gjithë që jeni kundër marrëveshjes dhe kundër mashtrimit ju ftojmë në protestë, të shtunën në ora 14:00 në sheshin "Zahir Pajaziti"!," thuhet në njoftim.

EMISIONET