Bordi i Transparencës vendos çmimet e karburanteve, ja sa do të shitet nafta

Bordi i Transparencës vendos çmimet e karburanteve, ja sa do të

Bordi i Transparencës ka vendosur çmimet e karburanteve  me shumicë dhe pakicë në vend.

Nga sot çmimi  i shitjes me pakicë i naftës do të  jetë 255 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë 243 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i  benzinës do të  jetë 242 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë 230 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i gazit, do të jetë 83 lekë/litri dhe i shitjes me shumicë 71 lekë/litër për automjetet.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot datë 28 Qershor në orën 18.00 dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

EMISIONET