Binjaku: Shoqëria duhet të bëhet bashkë për tu bërë zëri i njerëzve në nevojë

Këtë të martë në Ora News në emisionin “Epiqendër” të moderators Sonila Musai u bisedua rreth integrimit të personave me aftësi ndryshe në shoqëri. Në një komunikim skype bisedës i’u bashkua dhe sociologia Entela Binjaku e cila gjatë fjalës së saj tha:

Entela Binjaku: Për fatin tonë jo dhe aq të mirë në vendin tonë njerëzit fare pak kërkojnë ose bëhen zëri i njerëzve në nevojë fare pak ose nuk ushtrojnë presionin që duhet për tu bërë zëri i atyre që kanë një situatë specifike e cila u’a vështërson përditshmërinë.EMISIONET