Alqi Bllako kërkon pafajësinë, Prokuroria kundërshton vendimin, SPAK apelon edhe dënimin e Kokës

Prokuroria e posaçme nuk i ndahet ish sekretarit të përgjithshëm të ministrisë së shëndetësisë Alqi Bllako ku së fundmi ka kundërshtuar pafajësinë për sa i përket inceneratorit të Elbasanit.

Po ashtu prokurorët e SPAK ka ankimuar në apelin e posaçëm dhe vendimin për Lefter Kokën ku ky i fundit u dënua vetëm për veprën penale të korrupsionit.

SPAK kërkon në apel dënimin e Bllakos dhe Kokës njësoj siç është kërkuar në pretencën e organit hetues, përkatësisht 10 vite për Kokën e 4 vite për Bllakon.

Ky i fundit vijon qëndrimin në qeli për shkak të dënimit të tij me 2.8 vit burg sa i takon përfshirjes së tij në inceneratorin e Fierit, e po ashtu dhe nga masa për inceneratorit të Tiranë.

Alqi Bllako kërkon pafajësinë, Prokuroria kundërshton

EMISIONET