“Aromë” burgu për ish-lojtarin e Bayern Munchen dhe Juventusit

“Aromë” burgu për ish-lojtarin e Bayern Munchen dhe
Douglas Costa rrezikon të përfundojë pas hekurave të burgut pasi nuk dorëzon tarifën e caktuar nga gjyqi për dy fëmijët e tij.

Sipas gazetës “O Globo”, lojtari brazilian mund të burgoset për 1 vit pasi ish e fejuara e ka akuzuar zyrtarisht për braktisje të fëmijëve.

Gjykata e drejtësisë në Rio Grande do Sul ka lëshuar një mandat burgosjeje për 1 vit por lojtari që momentalisht luan te Los Angeles Galaxy ka të drejtën e apelimit dhe deri në momentin që të ketë një vendim të formës së prerë, ai nuk mund të arrestohet.

EMISIONET