Ja si mund ta zhdukni celulitin pas moshës 30-vjeçare

Ja si mund ta zhdukni celulitin pas moshës 30-vjeçare

Metodat kundër celulitit nuk funksionojnë më, as kremrat apo produktet e tjera kozmetike po ashtu? Masazhet e vazhdueshme në qendrat estetike për të luftuar celulitin nuk kanë më të njëjtin interes. Atëherë a ka ndonjë metodë më të thjeshtë që funksionon vërtet? Kjo mënyrë e re, e zbuluar së fundi nga studimet, do të të japë rezultate për një kohë të gjatë.

Ndaj, ndiq me kujdes këto hapa:

Nëse je afër apo i ke kaluar të 30-at, ji e vëmendshme: 4 janë mënyrat që të ndihmojë për të larguar celulitin në një kohë shumë të shkurtër me rezultate të shpejta. Një plan special anticeluliti, i kombinuar me një dietë me ushtrime, si dhe me disa ushqime të veçanta, pas dy javësh nuk do të jesh më njëlloj.

Metodat kundër celulitit nuk funksionojnë më, as kremrat apo produktet e tjera kozmetike po ashtu? Masazhet e vazhdueshme në qendrat estetike për të luftuar celulitin nuk kanë më të njëjtin interes. Atëherë a ka ndonjë metodë më të thjeshtë që funksionon vërtet?

Kjo mënyrë e re, e zbuluar së fundi nga studimet, do të të japë rezultate për një kohë të gjatë. Ndaj, ndiq me kujdes këto hapa:

Nëse je afër apo i ke kaluar të 30-at, ji e vëmendshme: 4 janë mënyrat që të ndihmojë për të larguar celulitin në një kohë shumë të shkurtër me rezultate të shpejta. Një plan special anticeluliti, i kombinuar me një dietë me ushtrime, si dhe me disa ushqime të veçanta, pas dy javësh nuk do të jesh më njëlloj.

Sa më shumë ujë

Rregulli i parë dhe shumë i rëndësishëm që duhet marrë në konsideratë për reduktimin e celulitit është të pish sa më shumë ujë. Nëse e bën rutinë pirjen deri në 3l ujë në ditë, celuliti do të reduktohet shumë shpejt. Por, mos harro! Nëse ujin e ke vështirë ta pish, shtrydh brenda 2-3 kokrra limon.

Masazh me një furçë anticelulit ose me kafe

Hapi tjetër është nxitja e qarkullimit të gjakut zonat ku ke celulit. Kjo mund të bëhet fare thjesht me një furçë speciale kundër celulitit ose edhe me kafe. Përdor furçën në zonat ku ke celulit, kofshët, barku, vithet dhe përpiqu ta bësh këtë në mëngjes dhe 3 herë në javë. Për një kohë shumë të shkurtër, rezultatet do të jenë fantastike. Kjo mënyrë do të eliminojë ndjeshëm yndyrën nga lëkura.

Një dietë kundër celulitit

Hapi i 3-të për të eliminuar celulitin nga kofshët, vithet apo këmbët është një dietë, e cila ka në bazë perime dhe fruta të freskëta, të pasura me proteina. Siç dihet, frutat përmbajnë saharozë, një formë sheqeri, por nuk duhet të konsumosh më shumë se 150 gram fruta çdo ditë. Kur është fjala për perimet, ato duhet të jenë sa më të freskëta dhe të tilla mund të konsumosh më shumë se 1 kg në ditë. Në fakt, nëse do vërtet të eliminosh celulitin në një kohë shumë të shkurtër, më shumë se gjysma e ushqimeve që konsumon duhet të jenë perime të freskëta.Rregulli i parë dhe shumë i rëndësishëm që duhet marrë në konsideratë për reduktimin e celulitit është të pish sa më shumë ujë. Nëse e bën rutinë pirjen deri në 3l ujë në ditë, celuliti do të reduktohet shumë shpejt. Por, mos harro! Nëse ujin e ke vështirë ta pish, shtrydh brenda 2-3 kokrra limon.

Masazh me një furçë anticelulit ose me kafe

Hapi tjetër është nxitja e qarkullimit të gjakut zonat ku ke celulit. Kjo mund të bëhet fare thjesht me një furçë speciale kundër celulitit ose edhe me kafe. Përdor furçën në zonat ku ke celulit, kofshët, barku, vithet dhe përpiqu ta bësh këtë në mëngjes dhe 3 herë në javë. Për një kohë shumë të shkurtër, rezultatet do të jenë fantastike. Kjo mënyrë do të eliminojë ndjeshëm yndyrën nga lëkura.

Një dietë kundër celulitit

Hapi i 3-të për të eliminuar celulitin nga kofshët, vithet apo këmbët është një dietë, e cila ka në bazë perime dhe fruta të freskëta, të pasura me proteina. Siç dihet, frutat përmbajnë saharozë, një formë sheqeri, por nuk duhet të konsumosh më shumë se 150 gram fruta çdo ditë. Kur është fjala për perimet, ato duhet të jenë sa më të freskëta dhe të tilla mund të konsumosh më shumë se 1 kg në ditë. Në fakt, nëse do vërtet të eliminosh celulitin në një kohë shumë të shkurtër, më shumë se gjysma e ushqimeve që konsumon duhet të jenë perime të freskëta.

EMISIONET