Këmbimi valutor/ Ja me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Këmbimi valutor/ Ja me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 103.7 lekë dhe do të shitet me 105.2 lekë.

Monedha evropiane euro do te blihet me 112.5 lekë dhe do të shitet me 114 lekë.

Ndërkohë, franga zvicerane do të blihet me 114.6 lekë dhe do të shitet me 116.1 lekë, ndërsa paundi britanik do blihet me 128.6 lekë dhe do shitet me 120.1 lekë.

Këmbimi valutor/ Ja me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

EMISIONET