Hapja e bazës së NATO-s në Kuçovë, Osmani: Hap i rëndësishëm në forcimin e pranisë së Aleancës në Ballkanin Perëndimor

Hapja e bazës së NATO-s në Kuçovë, Osmani: Hap i

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka reaguar për hapjen e bazës së NATO-s në Kuçovë.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Osmani shprehet se hapja e bazës taktike e NATO-s në Kuçovë shënon një hap të rëndësishëm në forcimin e pranisë së Aleancës në Ballkanin Perëndimor. 

Postimi i Osmanit:

Hapja e Bazës Taktike Ajrore të NATO-s në Kuçovë, Shqipëri, shënon një hap të rëndësishëm në forcimin e pranisë së Aleancës në Ballkanin Perëndimor, duke kontribuar në rritjen e sigurisë në rajonin tonë dhe më gjerë.

Ku ka NATO, ka paqe dhe stabilitet!

EMISIONET