Britanikët i dalin në mbrojte Kurtit: Militantët e armatosur serbë minojnë stabilitetin e Kosovës!

Britanikët i dalin në mbrojte Kurtit: Militantët e armatosur

Kryetarja e Komisionit për Politikë të Jashtme në Parlamentin Britanik, Alicia Kearns, ka komentuar ngjarjet në veri të Kosovës.

“Aktorët ndërkombëtarë duhet të ndalojnë para se të sulmojnë zyrtarët e zgjedhur në mënyrë demokratike që marrin zyrat e tyre në veri të Kosovës.

Jo më pak kur ata qëndrojnë të heshtur dhe nuk arrijnë të thërrasin militantët e mbështetur dhe të armatosur serb, të cilët vazhdojnë të minojnë stabilitetin në veri të Kosovës”, ka shkruar ajo në Twitter. 

EMISIONET