Video: Ja se si e priti grupi i Berishës dhe Alibeaj vendimin e Apelit në sallë

Ky është momenti kur Apeli ka dhënë vendimin për ta kthyer çështjen e vulës dhe siglës së PD-së në shkallë të parë.

e Apelit ka zhbërë sot vendimi e gjyqtarit Agron Zhukri që njihte vendimet e Kuvendit të Berishës më 11 dhjetor.

Apeli ka pranuar kërkesën e Alibeajt dhe ka vendosur që çështja të shqyrtohet sërish nga gjykata e shkallës së parë në Tiranë.

Pas këtij vendimi Enkelejd Alibeaj është kryetari i PD-së dhe ka të drejtë që të propozojë kandidatë për zgjedhjet e 15 majit.

EMISIONET