Qendrat e Votimit në Himarë plot me qytetarë

Qendrat e Votimit në Himarë plot me qytetarë

Vijon pjesëmarrja e lartë e votuesve në bashkinë e Himarës.  

Siç shihet në pamje, qytetarët mbajnë radhë për të votuar dhe disa prej qendrave të votimit janë plot me qytetarë.

Ndërkaq shtabi i kandidatit të Bashkë Fitojmë Fredi Beleri ka denoncuar një rast të një punonjësi të bashkisë i cili mbledh karta ID. Bëhet fjalë për Uran Dulaj në  qëndrën Himarë Fshat.

zgjedhjet e 14 majit

EMISIONET