Votimi në Himarë, pjesëmarrje e lartë e qytetarëve që në orët e para

Votimi në Himarë, pjesëmarrje e lartë e qytetarëve

Janë vetëm orët e para të votimit, por në KZAZ 88 në Himarë është vënë re një pjesëmarrje e lartë e qytetarëve.

Për Bashkinë Himarë garojnë Jorgo Goro nga PS dhe Fredi Beleri nga koalicioni Bashkë Fitojmë që ndodhet në paraburgim me dyshimin për blerje votash.

zgjedhjet e 14 majit

EMISIONET