"PD-ja e bashkuar kundër Ramës?" Berisha: Ska vend për Enkeled Alibashën, lëvozhgë e Ramës

Kreu i PD Sali Berisha deklaroi sot se edhe për një bashkim të PD-së për të ngritur akuzat ndaj Ramës, nuk ka vend për Enkeled Alibeaj. Ai e quajti atë një Alibashë, lëvozhgë në duart e Ramës.

Ju thatë se do të tërrisni të gjithë grupin e PD-së për tu mbledhur për akuzat ndaj Edi Ramës. A do të ketë një kuminikim dhe me grupin e Enkeled Alibeaj?

Sali Berisha: Nuk ekziston grupi i Enkeled Alibeaj, ekziston Enkeledi si Alibashë, deputetët e tjerë janë të mirëpritur. Enkeledi është si Alibashë. Janë lëvozhga, pengje në duart e Ramës.

EMISIONET