Mesazhi i presidentit Begaj pas votimit: Këto zgjedhje janë të qytetarëve dhe jo partive politike

Presidenti Bajram Begaj apeloi qytetarët të ushtrojnë të drejtën e  tyre të votës.

"Ushtrova detyrën time. Çdo shtetas i Republikës së Shqipërisë me të drejtë vote sot ka ditën që të dëgjohet, vota e tij të lexohet, fuqia dhe pushteti i votës së tij të bëjnë ndryshimin".

Begaj përsëriti se këto votime nuk janë të partive politike por të qytetarëve dhe duhet t'u shërbejnë qytetarëve.

Deklaratat Begaj i bëri pas votimit së bashku me Zonjën e Parë.

zgjedhjet e 14 majit

EMISIONET