Procesi në Kamëz, voton kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë” Arjan Hoxha

Procesi zgjedhor vijon dhe në Kamëz, ndonëse ka pasur probleme me identifikimin elektronik.

Ndërkohë që ka votuar dhe kandidati i “Bashkë Fitojmë” Arjan Hoxha, i cili bëri thirrje për pjesëmarrje masive në këto votime.

EMISIONET