Lindita Nikolla përshëndet marrëveshjen e Ohrit: Mirënjohje BE dhe SHBA për kontributin

Lindita Nikolla përshëndet marrëveshjen e Ohrit: Mirënjohje

Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, ka përshëndetur dakordësimin e arritur në takimin e Ohrit të datës 18 mars.

“Normalizimi i marrëdhënieve dypalëshe midis Kosovës dhe Serbisë shënoi një hap të qëndrueshëm përpara, me dakordësimin në takimin e Ohrit për hapat praktikë për zbatimin e marrëveshjes, sipas aneksit të planit evropian.

Pajtimi me propozimet, zbatimi i këtij plani dhe dialogu mes dy vendeve do t’i kontribuojë prosperitetit e paqes në rajon dhe avancimit të tyre drejt familjes evropiane.

Mirënjohje BE dhe ShBA për kontributin!”, shkruan kryeparlamentarja Nikolla.

EMISIONET