Ermal Dredha thirrje qytetarëve të Vlorës: Votoni për më të mirën për ju

Kandidati i PS-së për bashkinë e Vlorës, Ermal Dredha, ftoi qytetarët e Vlorës të ushtrojnë të drejtën e tyre të votës dhe të zgjedhin më të mirën për ta.

"Jam për të votuar si qytetar i Vlorës dhe jo si kandidat. Vota është ushtrimi më i mirë i demokracisë. Vetëm duke votuar mund të zgjedhim të ardhmen që duam. I bëj thirrje qytetarëve të Vlorës të votojnë për më të mirën, të votojnë për të ardhmen e tyre".

zgjedhjet e 14 majit

EMISIONET