Berisha: I ftoj të gjithë shqiptarët nesër në orën 12 në “Air Albania” në një manifestim madhështor

Berisha: I ftoj të gjithë shqiptarët nesër në orën

Edhe Sali Berisha i ka ftuar qytetarët të marrin pjesë në atë që e ka quajtur si manifestim madhështor në stadiumin “Air Albania”.

Ai shkruan se hapja e fushatës së koalicionit “Bashkë Fitojmë” do të jetë madhështore dhe do të shërbejë si një prelud i fitores.

Berisha: I ftoj të gjithë shqiptarët që të kurorëzojmë me një manifestim madhështor, si prelud i fitores tonë të ardhshme, nesër në orën 12:00, në stadiumin “Air Albania”.

Më herët edhe kreu i Partisë së Lirisë, ilir Meta bëri një ftësë të tillë.

EMISIONET