Zëri i saj në një film pornografik? Julka surprizon Xhoi Jashtëtokësorin me përgjigjen

Zëri i saj në një film pornografik? Julka surprizon Xhoi

E ftuar në "Why Not", Julka Gramo, nuk mund t'u shpëtonte pyetjeve provokuese të Xhoi Jashtëtokësorit.

Xhoi: Do pranoje që zëri yt të përdorej si kolonë zanore për një film të ri pornografik?

Julka: Po more, sa është pagesa?

Xhoi: Shumë…Unë nuk arrita deri te pagesa

Julka: Po, patjetër që po dhe do të isha shumë e suksesshme.

EMISIONET