Vihet bast "live" në spektakël, Arbri:Nëse Gazi qëndron sot...

Vihet bast "live" në spektakël, Arbri:Nëse Gazi

Juli dhe Gazi kanë pasur një shoqëri tepër të ngushtë me njëri-tjetrin, raport i cili është prishur së fundmi për shkak të debateve.

“Nuk e besoj këtë prishjen mes tyre. Juli e sheh veten të fortë. Gazi bëhet keq nga nominimi, kështu Juli e sheh këtë debat si një mënyrë për ta faktorizuar. Nuk e marr dot seriozisht kur ngacmon Gazin. Nëse Gazi nuk del sot, atëherë ata do pajtohen”- tha Arbër Hajdari.

EMISIONET