VIDEO/ Xhesika e kapi nga mjekra, Dijonisi acarohet

VIDEO/ Xhesika e kapi nga mjekra, Dijonisi acarohet

Dijoni është prekur nga një gjest i Xhesikës, e cila gjatë një bisede e kapi nga mjekra.

Teksa ndanin përshtypjet për njëri-tjetrin, Dijonisi i tha Xhesikës që është vajzë e mirë sepse e ndihmon në aktivitetet gjatë ditës. Ky koment mërziti Xhesikën e cila e kapi nga mjekra.

Por ky veprim ka mërzitur Dijonisin, i cili është larguar duke refuzuar të vijojë më tej bisedën.

“Nuk ma ka bërë njeri ndonjëherë, vetëm ti ma ke bërë edhe ke bërë shumë gabim”, i tha ai Xhesikës teksa largohej nga ajo.

Xhesika e ka ndjekur nga pas, duke pretenduar se ishte një gjest i paqëllimtë dhe nuk bëhet fjalë për një provokim ndaj tij.

EMISIONET