VIDEO/ Upss! Paskan pasur banorët dijeni për hyrjen e Gracianos?

VIDEO/ Upss! Paskan pasur banorët dijeni për hyrjen e Gracianos?

Graciano Tagani u bë pjesë e shtëpisë më të ndjekur për herë të tretë.

Siç duket hyrja e Gracianos nuk ka qenë një surprizë për disa nga banorët pasi kanë qenë më herët në dijeni të futjes së tij në program.

Në videon e paraqitur më poshtë është momenti teksa Liami bisedon me Romeon dhe disa banorë të tjerë, ku një prej konkurrentëve e kishte vënë në dijeni për hyrjen e Gracianos në format dhe daljen e Julias, ish-banorja që u eliminua në ‘Prime-n e djeshëm.’

EMISIONET