VIDEO/ Pyetja e Kristit që po “shkatërron” rrjetin: Çfarë ndryshimi ka gomari femër nga ai mashkull?

VIDEO/ Pyetja e Kristit që po “shkatërron” rrjetin:

Krist Aliaj, i cilësuar shpesh nga opinionistët dhe disa banorë brenda “BBV” si një nga njerëzit më “inteligjent” në atë spektakël, duket se ka dhe ai momentet e tij të dobëta sa i përket IQ-së së tij.

Një rast i tillë është publikuar së fundmi dhe qe po ben xhiron në rrjetet sociale, ku Kristi para se të bëhej pjesë e formatit të skepktaklit shfaqet me të atin, Robertin siç e quan dhe ai vetë, ndërsa shëtisin në një nga fshtrat e Shqipërisë.

Kristi çuditet shumë nga një gomar që hasi në rrugë dhe pyet gruan së cilës i përket kafsha: Se si mund të dallohet nëse një gomar është mashkull apo femër?

Kaq ka mjaftuar që gruaja e moshuar të vihej në siklet por edhe të shkaktonte të qeshurat e të atit, i cili e kritikon Kristin për pyetjen e tij.

EMISIONET