VIDEO/ Florjan Binaj i bën pyetje pikante Jul Dedës: Sa ‘safet’ e ke jetëgjatësinë në shtrat?!

VIDEO/ Florjan Binaj i bën pyetje pikante Jul Dedës: Sa

“Jetëgjatësia në shtrat: Sa "safet" je ti Juli?!”

Aktori Julian Deda i ftuar në ‘Piranj'Kast’ me Florjan Binajn në SYRI TV është ngacmuar për jetëgjatësinë në shtrat.

Me humor, Flori, njësinë matëse e ka zgjedhur "safet", në nder të ish-kryebashkiakut të PS në Kukës, që u kap nga një kamera e fshehta në çaste erotike në zyrën e tij.

"Sipas një studimi të një universiteti dhe një grupi shkencëtarësh në Belgjikë, kanë dalë në konkluzionin se jetëgjatësia në shtrat e europianëve është:

Spanja: 2.1 safet. Më duket se e ka "safty" sepse e ka përkthyer gabim Google. Gjermania e ka 1.2 "safet" dhe Shqipëria 1.7 "safet", - vëejti drejtuesi. - Pra pyetja: Ti Jul, çfarë je më shumë?!"

Ndiqeni videon më poshtë, më mirë:

 

EMISIONET