Mësohet se kush do të jetë krah Bora Zemanit tek “Dance with the stars’’në prezantim

Mësohet se kush do të jetë krah Bora Zemanit tek “Dance

Bora Zemani do jetë pjesë e “Dancing with the Stars” si moderatore.

Ndryshimi i vetëm sipas “Kryefjala” është se këtë sezon, Eno Popi nuk do jetë prezantues në “Gold Room”.

Sipas medias në fjalë, Megi Pojani do jetë ajo që do zërë vendin e Enos. Pra, ish-konkurrentja, e cila e di sesi funksionon ai show, do suportojë dhe flasë me konkurrentët në “Gold Room”.

Arsyeja se përse është marrë ky vendim ende nuk dihet. Kujtojmë se Megi sapo ka mbyllur eksperiencën si moderatore në “Fun Club”, të cilën diti sesi ta menaxhonte.

Tashmë na mbetet të shohim sesi do jetë bashkëpunimi mes Megit dhe Borës!

EMISIONET