Mes lotësh, Kiara i ndryshon mendjen Luizit: Të dua në finale, fitoje për ne të dy

Mes lotësh, Kiara i ndryshon mendjen Luizit: Të dua në finale,

Kiara dhe Luizi patën një diskutim të gjatë mes tyre ditën e sotme, në lidhje me vendimin e Luizit për t’u larguar në rast se eliminohet Kiara.

Duket se Kiara ka arritur ta bindë Luizin të qëndrojë për të shkruar deri në finale dhe të jetë ai fituesi.

Pasi përfunduan bisedën, ata u përqafuan dhe nisën të përloten.

EMISIONET