Meritoni dhe Ilnisa kryejnë veprimin e papritur, braktisin spektaklin final

Meritoni dhe Ilnisa kryejnë veprimin e papritur, braktisin spektaklin final

Dalja e Meritonit që në fillim të spektaklit të kësaj nate finale në BBV3 duket se nuk është pritur mirë nga Ilnisa bile edhe nga Meritoni.

Ata janë larguar nga studio e Big Brother duke mos u ulur tek të eleminuarit e tjerë të sezonit deri në fund të mbrëmjes finale.

EMISIONET