Marlisë, gruaja që la Kosta-Rikën për të jetuar në Shqipëri rrëfen arsyet

Marlisë, një grua e cila ka lënë Kosta - Rikën për të jetuar në Shqipëri, ishte e ftuar në emisionin e kësaj të mërkure “Ditë e Re” në RTV Ora.

Gjatë bisedës, Marlisë rrëfeu dhe cilat ishin arsyet dhe rrethanat që e detyruan atë të marrë një vendim kaq të rëndësishëm.

EMISIONET