Këto janë vendet që djegin më shumë kalori gjatë se*sit, të parët çekët, ja ku renditen shqiptarët

Këto janë vendet që djegin më shumë kalori gjatë

Seksi është i mrekullueshëm, por është gjithashtu një stërvitje e pabesueshme mes çarçafëve. Disa pozicione të çuditshme seksi djegin më shumë kalori se të tjerat, ndërsa qëndrimi në të për më gjatë gjithashtu djeg dhjamin.

Tani nëse po pyesni se cili vend në botë është i mirë për ta kthyer seksin në një stërvitje. Hulumtimi i ri zbuloi vendet evropiane që djegin më shumë kalori gjatë seksit.

Burimi online i fitnesit Total Shape analizoi të dhënat mbi treguesit kryesorë të djegies së kalorive, duke përfshirë peshën mesatare.

Ai gjithashtu shqyrtoi numrin e kalorive të djegura në çdo pjesë të botës gjatë 10 minutave të një seance seksi.

Rezulton se çekët zbarkuan në vendin e parë me një mesatare prej 168.59 kalori për 10 minuta seks.

Këto janë vendet që djegin më shumë kalori gjatë

Çiftet në Republikën Çeke djegin 21.1 kalori më shumë çdo 10 minuta gjatë seksit sesa ata në Portugali.

Ndërkohë, kroatët janë mjaft të mirë në djegien e dhjamit gjatë seksit. Sipas studimit, mesatarisht 168.49 kalori digjen për çdo 10 minuta kohë.

Pastaj Mali i Zi doli në vendin e tretë, pavarësisht se ishte vendi i tetë më i vogël në Evropë. Mesatarisht, 168.10 kalori digjen gjatë 10 minutave seksi për fqinjin e Kroacisë, Malin e Zi.

Estonia është në vendin e katërt me 166.05 kalori të djegura mesatarisht gjatë periudhës kohore.

Ndërsa Letonia, Irlanda dhe Holanda pasuan në vendin e pestë, të gjashtë dhe të shtatë, përkatësisht.

Më pas në vendin e tetë është Islanda me 164.23 kalori të djegura mesatarisht gjatë 10 minutave seks.

Duket se ata grekët dhe norvegjezët djegin sasinë më të vogël të kalorive pasi dolën në vendin e nëntë dhe të dhjetë.

10 vendet evropiane që djegin më shumë kalori:

1.      Republika Çeke: mesatarisht 168.59 kalori

2.      Kroacia: mesatarisht 168.49 kalori

3.      Mali i Zi: mesatarisht 168.10 kalori

4.      Estonia: mesatarisht 166.05 kalori

5.      Letonia: mesatarisht 164.84 kalori

6.      Irlandë: 164.74 kalori mesatarisht

7.      Holanda: 164.33 kalori mesatarisht

8.      Islanda: mesatarisht 164.23 kalori

9.      Greqia: 164.22 kalori mesatarisht

10. Norvegjia: mesatarisht 164.13 kalori

Top 10 vendet evropiane që djegin më pak kalori:


1.      Portugali: 147.49 kalori mesatarisht

2.      Itali: 147.88 kalori mesatarisht

3.      Marok: mesatarisht 148.9 kalori

4.      Francë: 150.83 kalori mesatarisht

5.      Kazakistan: 151.54 kalori mesatarisht

6.      Zvicra: 151.64 kalori mesatarisht

7.      Spanja: mesatarisht 152.15 kalori

8.      Shqipëria: 152.86 kalori mesatarisht

9.      Bullgaria: 153.67 kalori mesatarisht

10.    Rusia: mesatarisht 154.78 kalori

EMISIONET