Këto janë tendencat e thonjve që duhet të dini për 2021

Këto janë tendencat e thonjve që duhet të dini për 2021

Thonjtë mund të rregullojnë pamjen tuaj në mënyrë të shpejt dhe të garantuar.

Ndiqni dizajnët e mëposhtme për tu inspiruar mbi modelin e radhës që do të bëni.

-Hijet e perëndimit me ngjyra të ndritshme.

Këto janë tendencat e thonjve që duhet të dini për 2021

-Tonet pastel me dizajne si mermer.

Këto janë tendencat e thonjve që duhet të dini për 2021

-Ngjyra pastel por të ndryshme në çdo thua.

Këto janë tendencat e thonjve që duhet të dini për 2021

-Manikyri i frymëzuar nga Japonezet.

Këto janë tendencat e thonjve që duhet të dini për 2021

-Xixat në formë më të lehtë.

Këto janë tendencat e thonjve që duhet të dini për 2021

 

EMISIONET