Ilnisa dhe Meritoni i bashkohen Eglës, ja si reaguan ato

Ilnisa dhe Meritoni i bashkohen Eglës, ja si reaguan ato

Ilnisa dhe Meritoni të cilët u përjashtuan nga gara, kanë një mundësi të dytë.

Ata u lajmëruan se nëse duan të vazhdojnë garën, do duhen të presin te Dhoma e Bardhë e Big Brother dhe do të jetë publiku që do të marrë vendimin për ta nëse do kthehen apo jo në garë.

Teksa shkuan te Dhoma e Bardhë, ata janë takuar me Eglën, e cila po pret aty që prej 48 orësh.

Ato u habitën fillimisht, por më pas vazhduan të ngacmojnë njëri-tjetrit, duke hedhur kunja.

EMISIONET