Hapet zarfi i zi, ja çfarë u vendos për fatin e Ilnisës dhe Meritonit në lojë

Hapet zarfi i zi, ja çfarë u vendos për fatin e Ilnisës

Debati që agravoi midis Eglës dhe Meritonit me Ilnisën ka sjellur tre penalizime nga vëllai i madh.

Ai vendosi që edhe çifti ta pësoj në të njëjtën mënyrë si Egla.

Ajo që habiti shikuesit ishte që Meritoni dhe Ilnisa u panë në një dhomë të zezë, ku Ledjoni paralajmëroi se diçka e pazakontë do të ndodh.

EMISIONET