Efi pyet çfarë ndodhi gjatë festës pasi u deh, Dea i tregon si i tha Luizit që...

Efi pyet çfarë ndodhi gjatë festës pasi u deh, Dea i

Pasi Efi u deh natën e shkuar, i tha Luizit se ai do jetë fituesi i Big Brother si dhe shkëmbeu përqafime me të.

Këtë mëngjes ajo pyeti Dean se çfarë kishte thënë dje, pasi nuk mbante mend gjë.

Dea i tha se ajo kishte folur me Luizin dhe se i tha që do jetë fitues.

Efi u çudit nga kjo dhe duke qeshur u shpreh se ajo ‘gënjen’ kur pi.

 

EMISIONET